An indutrade company

Starre koppelingen

Starre koppelingen

Starre koppelingen vormen een specifieke groep van askoppelingen.
De primaire functie van een askoppeling is om twee assen met elkaar te verbinden. Via de koppeling worden koppel en toerental overgebracht. Starre koppelingen zorgen voor een torsie- en buigstijve verbinding van de assen.
Starre koppelingen hebben een betrouwbare koppeloverdracht en zijn eenvoudig te (de)monteren.

Soorten koppelingen

Naast starre koppelingen is er nog een categorie waarin koppelingen kunnen worden ingedeeld:

Elke variant is weer onder te verdelen in verschillende subcategorieën. De meest bekende soorten starre koppeling zijn de flenskoppeling en de schalenkoppeling. Ook met flexibele koppelingen kan een torsiestijve koppeling worden gemaakt, maar hierbij worden uitlijnfouten teruggebracht.

Starre koppelingen van Miki Pulley

Miki Pulley is zonder twijfel de meest toonaangevende fabrikant op het gebied van koppelingen. Ammertech is officieel distributeur van Miki Pulley in de Benelux. Zowel de starre koppelingen als de flexibele koppelingen van dit Japanse merk behoren tot de top van de markt, en zijn dan ook speerpunt in ons assortiment. Uiteraard leveren wij ook starre koppelingen van andere fabrikanten waaronder ETP en Ammlock.Askoppelingen Miki Pulley

Beschikbaarheid en levertijd

Bij Ammertech hebben we niet alleen verstand van koppelingen, maar ook van logistiek. Met onze dienstverlening behoren problemen met beschikbaarheid en levertijd van onderdelen voorgoed tot het verleden. Wij importeren en distribueren de juiste onderdelen in de juiste hoeveelheid op het juiste moment.

Weten wat Ammertech voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons klantenteam.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company