An indutrade company

Dynamic

Dynamic lagerblokken

Dynamic is het kwalitatieve huismerk van Ammertech op het gebied van kunststof en roestvast-stalen lagerblokken. Door het uitgekiende design – met onder andere een gladde bodem – is ophoping van stof of vuil vrijwel onmogelijk in deze lagerblokken. Dit maakt ze onder andere uitermate geschikt voor toepassingen in de gezamenlijke levensmiddelenindustrie, zoals: conserveren industrie, vleesverwerking, melk(producten)industrie, brouwerijen en bakkerijen. Tevens zijn de lagerblokken uitstekend geschikt voor de chemische, farmaceutische en afvalindustrie. Dynamic lagerblokken worden bovendien veel gebruikt in wasstraten en andere vochtige omstandigheden en ruimtes.

De lagerblokken van Dynamic zijn voor een breed scala van toepassingen geschikt. Wil je advies op maat of heb je verdiepende vragen met betrekking tot onze producten? Onze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies op maat.

Over de Dynamic lagerblokken

Dynamic lagerblokken worden standaard voorzien van SUS404 roestvast-stalen inserts en foodgrade vet. De lagerblokken zijn leverbaar in de kleuren groen en zwart. De blokken (ook de compacte flenslagerblokken) worden in alle gangbare bouwvormen geleverd. Indien gewenst zijn deze verkrijgbaar inclusief afdekkappen en afdichtingen. Heb je specifieke eigenschappen waar je lagerblokken aan moeten voldoen? Neem dan contact met ons klantenteam op.

RVS of kunststof materiaal?

De RVS en kunststof lagerblokken zijn geschikt voor dezelfde toepassingsgebieden. Het voordeel van de Dynamic RVS lagerblok variant is dat deze echter zwaarder worden belast, waardoor deze voor een bredere toepassing inzetbaar is.

Dynamic lagerblokken

Toepassing

Qua maatvoering kunnen gietijzeren lagerblokken over het algemeen eenvoudig worden vervangen door de kunststof exemplaren van Dynamic. Weet je nu niet zeker of dat een Dynamic lagerblok past in de voor jou gewenste toepassing. Laat het ons weten, onze technisch specialisten voorzien je hierin graag van een passend advies.

Advies op maat

Ben je nieuwsgierig naar welke Dynamic lagerblokken het beste aansluiten op jouw toepassing en gebruiksomstandigheden? Neem dan direct contact op met onze technische specialisten. Zij stellen hun kennis graag voor je beschikbaar.

Ammertech biedt een omvangrijk assortiment binnen de lagertechniek, met lagers, lagerblokken en -huizen. En de productcategorieën aandrijftechniek, koppelingen en remmen.

Download hier een PDF file met meer technische informatie over de Dynamic lagerblokken

Dynamic lagerblokken
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company