An indutrade company

Koppelingen

Ruime keuze aan koppelingen

Koppelingen zijn er in vele soorten en maten, ook bij Ammertech. In ons assortiment vind je een hoogwaardige selectie van diverse merken en soorten koppelingen. Zoals Miki Pulley, ETP, Dynamic, NTN-SNR, Nachi, SMT, WD en meer. Van deze merken zijn wij officieel en exclusief distributeur in de Benelux.

Meer over koppelingen

Een koppeling brengt vermogen (rotatie en koppel) over van een aandrijvende naar een aangedreven as. Dit zorgt voor het rotatie-effect van een voorwerp rondom de as van het koppel.

Koppelingen zijn in te delen in:

  • Starre koppelingen;
  • Flexibele koppelingen:
    • Torsiestijve koppelingen
    • Elastische koppelingen

Deskundig advies

Van elk type koppeling bieden wij diverse merken en modellen aan. Afhankelijk van de toepassing kan hierin een goede keuze worden gemaakt. Onze technisch specialisten adviseren je graag.

Tijdig beschikbaar

Onze dienstverlening is erop gericht de juiste koppelingen op het juiste moment beschikbaar te hebben voor onze klanten. Zo kun je jouw productieproces zorgvuldig plannen, zonder je zorgen te maken over voorraad en levertijden.

Technische specificaties

Ben je op zoek naar technische specificaties of exacte maten van koppelingen, bijvoorbeeld voor het ontwerp van je machine? Neem dan contact met ons op.

Miki Pulley

Een wereldwijd toonaangevende fabrikant van koppelingen is het Japanse Miki Pulley. De hoogwaardige componenten van dit merk onderscheiden zich op het gebied van geluiddemping, opvangen van uitlijnfouten en overbrenging van koppel.

De Miki Pulley koppelingen zijn er in drie uitvoeringen: de Starflex, de Servoflex en de Stepflex.

Miki Pulley koppelingen kunnen uitstekend worden gemonteerd met de ETP Express klembussen van Ammertech.

Askoppelingen Miki Pulley

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company