An indutrade company

Koppelingen

Ruime keuze aan koppelingen

Koppelingen zijn er in vele soorten en maten, ook bij Ammertech. In ons assortiment vind je een hoogwaardige selectie van diverse merken en soorten koppelingen. Zoals Hadeflex / Habix, Miki Pulley, ETP, en Ammlock. Van deze merken zijn wij officieel en exclusief distributeur in de Benelux.

Meer over koppelingen

Een koppeling brengt vermogen (rotatie en koppel) over van een aandrijvende naar een aangedreven as. Dit zorgt voor het rotatie-effect van een voorwerp rondom de as van het koppel.

Koppelingen zijn in te delen in:

Technische specificaties

Ben je op zoek naar technische specificaties of exacte maten van koppelingen, bijvoorbeeld voor het ontwerp van je machine? Neem dan contact met ons op.

Hadeflex / Habix

Wij hebben diverse uitvoeringen en maten van de flexibele Hadeflex en Habix koppelingen.  Lees hier meer over op onze website en neem gerust contact op voor meer informatie over deze koppelingen.

Miki Pulley

Een wereldwijd toonaangevende fabrikant van koppelingen is het Japanse Miki Pulley. De hoogwaardige componenten van dit merk onderscheiden zich op het gebied van geluiddemping, opvangen van uitlijnfouten en overbrenging van koppel.

De Miki Pulley koppelingen zijn er in drie uitvoeringen: de Starflex, de Servoflex en de Stepflex.

Miki Pulley koppelingen kunnen uitstekend worden gemonteerd met de ETP Express klembussen van Ammertech.

Askoppelingen Miki Pulley

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company