An indutrade company

Agrarisch

Landbouwmachines

Van boer tot supermarkt; in de voedselketen spelen vele soorten machines een rol. Maar het begint allemaal bij de boer en zijn materieel.
Machines zijn niet meer weg te denken in de landbouw. Of het nu een machine is voor grondbewerking, gewasbehandeling of oogst, allemaal hebben ze één ding gemeen: landbouwmachines moeten onder vaak zware omstandigheden functioneren en toch door en door betrouwbaar zijn.

Componenten voor landbouwmachines

Bij Ammertech werken wij samen met fabrikanten die betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo heeft NTN-SNR speciaal voor de agrische sector naven en lagerblokken ontwikkeld met extra afdichtringen.

Specifiek voor de agrarische sector

Landbouwmachines kennen veel toepassingen waarbij de betrouwbaarheid hoog moet zijn, maar het toerental laag. Lagers van bepaalde machines, zoals bepaalde typen aardappel- of bietenrooiers, worden jaarlijks uit voorzorg vervangen.
Speciaal voor dit soort toepassingen hebben wij naven en lagers van WD en lagerblokken van FK: een economisch aantrekkelijke oplossing die geen afbreuk doet aan de betrouwbaarheid.

Kettingen voor landbouwmachines

In tal van landbouwmachines worden kettingen toegepast voor de aandrijving of in transportbanden. Ook hier zijn levensduur en de eerder genoemde betrouwbaarheid van groot belang. Onze fabrikanten spelen met hun producten gericht in op dit soort toepassingen. Bijvoorbeeld met hun kettingwielen, eventueel voorzien van geharde tanden.

Klembussen voor landbouwmachines

Om je aandrijving optimaal te laten functioneren, adviseren wij kettingwielen te monteren met AMMLOCK klembussen. Groot voordeel: je hoeft niet met spieën te werken. Daardoor is er ook geen bewerkingen nodig van as en naaf. Montage en demontage gebeurt eenvoudig door het aandraaien van bouten.

Alles voor de landbouw

Ons verkoopteam kent de specifieke situatie van landbouwmachines, en denkt graag met je mee over de meest geschikte onderdelen met de juiste levensduur. Vragen over de toepassing van onze producten in jouw landbouwmachine? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company