An indutrade company

Assteunen

As-ondersteuning en Support Rail Unit

De as ondersteuning van SAMICK wordt aangegeven met SK en de diameter voor een as van 8 tot 40 mm. Het component is volledig gemaakt uit aluminium.

 

 

De Support Rail Unit is samengesteld uit een support rail, as en een open type lineair lagerblok. Alle componenten zijn gestandaardiseerd wat zorgt voor uitwisselbaarheid met componenten van andere fabrikanten, lagere kosten en kortere ontwerptijd.

 

Tijdige beschikbaarheid van lineaire lagers en componenten

Productie is altijd in beweging. Bij Ammertech ondersteunen we onze klanten op twee manieren:
– Met de juiste kennis van de techniek, aangevuld met de beste leveranciers;
– Door ervoor te zorgen dat jij snel en zeker over de juiste onderdelen kunt beschikken.

 

Advies op maat

Ammertech ziet jouw productieproces als de hoogste prioriteit. De continuïteit hiervan is een van de belangrijkste pijlers in een gedegen lange termijn planning. De tijdige beschikbaarheid van alle relevante componenten is van essentieel belang. En de leverbetrouwbaarheid is minstens net zo belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Ons specialistische team zet zich dag in dag uit in om de hoogst haalbare kwaliteitsnormen en leverbetrouwbaarheid na te streven.

Wil je graag meer informatie over de lineaire lagers die wij in het assortiment hebben en welke lineaire producten het beste voor jouw toepassingen geschikt zijn? Neem contact op met ons klantenteam. We helpen je graag.

Wil jij graag meer informatie over de lineaire lagers die wij in het assortiment hebben en welke lineaire producten het beste voor jouw toepassingen geschikt zijn? Neem contact op met ons klantenteam. We helpen je graag.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company