An indutrade company

Lineairtechniek

Alles op het gebied van lineairtechniek

Bij Ammertech zijn wij gespecialiseerd in lineairtechniek. Wij zijn officieel importeur en distributeur van het gerenommeerde merk Samick op het gebied van lineaire lagers en andere lineaire componenten.

 

 

 

Toepassingen lineairtechniek

De Samick producten worden veelal ingezet in de semi-conductor-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. De lineair producten zijn uitwisselbaar met andere bekende merken op het gebied van lineair. Ook volledig onderhoudsvrije en corrosiebestendige uitvoeringen van lineaire geleidingen zijn leverbaar.

 

Producten lineairtechniek

 

Onderdelen op maat

Praktisch alles kan op het gebied van lineaire bewegingen, maar in bepaalde situaties kan natuurlijk met een eenvoudige oplossingen worden volstaan. In die gevallen wordt gewerkt bijvoorbeeld:
· Blokken voorzien van geleidebussen in combinatie met geharde assen;
· Spindels of spline-assen en bijbehorende componenten.

We zien dit soort oplossingen vaak terug in de zware industrie, zoals recycling, zand en grind etc. Ons klantenteam kent de mogelijkheden en informeert je graag.

 

Advies en service op maat

Ammertech ziet jouw productieproces als de hoogste prioriteit. De continuïteit hiervan is een van de belangrijkste pijlers in een gedegen lange termijn planning. De tijdige beschikbaarheid van alle relevante componenten is van essentieel belang. En de leverbetrouwbaarheid is minstens net zo belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Ons specialistische team zet zich dag in dag uit in om de hoogst haalbare kwaliteitsnormen en leverbetrouwbaarheid na te streven.

Wil je graag meer informatie over de lineaire lagers die wij in het assortiment hebben en welke lineaire producten het beste voor jouw toepassingen geschikt zijn? Neem contact op met ons klantenteam. We helpen je graag.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company