An indutrade company

Kettingen

Kettingen met unieke eigenschappen

Jouw met zorg geselecteerde producten voor lagertechniek dienen uiteraard perfect aan te sluiten op de gekozen aandrijfcomponenten. Bij Ammertech hebben we daarom ruime keuze aan kettingen van diverse merken en kwaliteiten.
Onze technisch specialisten kennen de eigenschappen van de verschillende kettingen. Ze adviseren je graag over de best passende onderdelen voor jouw toepassing.
Informeer naar de mogelijkheden.

Ketting

TSI – SFR Chain Group kettingen

In 2018 is de Hangzhou Transailing Industrial (TSI Chain) aan de SFR Chain Group toegevoegd.  De SFR Chain Group heeft een brede productlijn voor alle kettingmaten en toepassingen. TSI-SFR behoort tot de meest vooraanstaande kettingfabrikanten van China.

Met 5 productielocaties met een oppervlak van +50.000 m2 en bijna 1000 werknemers heeft de kettingenfabrikant geïnvesteerd in geavanceerde technologieën.

De kettingen van TSI worden voornamelijk gebruikt in:
· Landbouwmachines;
· Metaalbewerking;
· Houtverwerking;
· Voedingsmiddelenindustrie;
· Motorfietsen.

Sedis kettingen

Sedis is de eerste Franse fabrikant van industriële kettingen. Het bedrijf heeft meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van kettingen.
Sedis maakt vrijwel ieder type ketting geschikt voor aandrijvingen, agricultuur, liften en transporteren in uiteenlopende branches.

DELTA kettingen

Als het echt ruig wordt, adviseren wij DELTA kettingen. Dankzij een speciale anti-slijtage-behandeling hebben deze kettingen een langere levensduur. Hierdoor worden de totale kosten van de installatie geoptimaliseerd.

De technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor kleine kettingen in de luchtvaartindustrie. SEDIS maakte de behandelingstechniek verder geschikt voor grotere as-diameters en heeft daarmee mechanische eigenschappen gerealiseerd die tot op heden nog niet door andere merken geëvenaard zijn.

DELTA TITANIUM 2 kettingen

Ook voor dit type kettingen maakt SEDIS gebruik van een speciale oppervlaktebehandeling afkomstig uit de offshore, scheep vaart en olie-industrie. SEDIS heeft deze technologie geoptimaliseerd voor kettingen.
Een hoge corrosieweerstand en een hoge weerstand tegen abrasie en slijtage zijn gegarandeerd, zelfs in een agressieve omgeving met bijvoorbeeld zoutdampen.

DELTA GROEN

Bij DELTA GROEN worden de ketting voorzien van composiet-bussen, zodat ze in een vochtige omgevingen of zelfs onder water kunnen functioneren. Een ecologische oplossing waarbij de ketting werkt zonder smering.
Omdat minder smeermiddelen nodig zijn op de installatie, is er sprake van een lagere milieubelasting. Ook wordt het brandgevaar sterk gereduceerd. Bovendien dalen de totale gebruikskosten van uw installatie omdat de onderhoudskost lager zijn.

Advies op maat

Wat de beste ketting is voor jouw installatie, hangt van een aantal zaken af. Onze technisch specialisten denken graag met je mee, rekening houdend met het specifieke gebruiksomstandigheden. Neem contact op voor een advies op maat.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company