An indutrade company

Aluminium behuizing

Aluminium Case Unit

De aluminium case unit of lineair kogellagerblok is een combinatie van een aluminium huis en een standaard of zelf-instellende lineaire kogelbus. Het aluminium huis heeft een hoge precisie en is zeer licht.

De types van SAMICK worden aangegeven met SCE, SCE_V en SCE_W waarbij de V aangeeft dat er een kortere variant is en de W dat het een langere variant is.

aluminium behuizing

 

Advies op maat voor Lineaire kogellagers en andere lineaire componenten

Ammertech ziet jouw productieproces als de hoogste prioriteit. De continuïteit hiervan is een van de belangrijkste pijlers in een gedegen lange termijn planning. De tijdige beschikbaarheid van alle relevante componenten is van essentieel belang. En de leverbetrouwbaarheid is minstens net zo belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Ons specialistische team zet zich dag in dag uit in om de hoogst haalbare kwaliteitsnormen en leverbetrouwbaarheid na te streven.

Wil je graag meer informatie over de lineaire lagers die wij in het assortiment hebben en welke lineaire producten het beste voor jouw toepassingen geschikt zijn? Neem contact op met ons klantenteam. We helpen je graag.

Wil jij graag meer informatie over de lineaire kogellagerblokken die wij in het assortiment hebben en welke lineaire producten het beste voor jouw toepassingen geschikt zijn? Neem contact op met ons klantenteam. We helpen je graag.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company