An indutrade company

Miki Pulley

Miki Pulley

Miki Pulley levert hoogwaardige oplossingen op alle gebieden van de aandrijftechnologie. De askoppelingen van dit merk onderscheiden zich op het gebied van geluiddemping, opvangen van uitlijnfouten en overbrenging van koppel.

Miki Pulley is Europees marktleider in:

  • Flexibele askoppelingen
  • Veerbediende veiligheidsremmen
  • Koppelbegrenzers
  • Koppelingen
  • Remmen

De Miki Pulley koppelingen zijn er in drie uitvoeringen: de Starflex, de Servoflex en de Stepflex.

Wil je meer weten over de producten van Miki Pulley of wil je graag persoonlijk advies over welke productoplossing van Miki Pulley het beste geschikt is voor jouw toepassing? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten van Ammertech.

Ammertech heeft nu ook de ultradunne remmen van Miki Pulley; bespaar ruimte en verhoog zekerheid!Miki Pulley - Rem - Ammertech

 

Toepassingsgebieden Miki Pulley

Dankzij haar jarenlange ervaring en klantgerichte werkwijze heeft Miki Pulley een wereldwijde reputatie opgebouwd op alle vlakken van mechanische krachtoverbrenging en vermogensregeling. Machinefabrikanten van uiteenlopende branches passen Miki Pulley producten toe bij de bouw van hun machines. Zo worden Miki Pulley componenten onder meer gebruikt in de medische technologie, automatisering en servomotoren­fabrikanten.

Miki Pulley en medische technologie

In de medische technologie ligt de lat hoog. Apparaten zoals computertomografie, operatieapparatuur en patiënten bedden bevatten vaak meer technologie dan je voor mogelijk houdt. Elke storing kan de gezondheid van een persoon in gevaar brengen. Daarom vormen de hoogste mate van veiligheid en precisie de norm. Miki Pulley staat hiervoor garant.

Bij een behandeling is het cruciaal dat de positionering en behandeling van het geïnfecteerde gebied absoluut verzekerd zijn. Zo min mogelijk gezond weefsel mag tijdens de behandeling wordt bestraald. Miki Pulley biedt in deze technologie de best mogelijke precisie met de positioneringsremmen BXW, BXH en BXL.

Miki Pulley en robotica

Door de vergaande automatisering in de geïndustrialiseerde landen, blijft de vraag naar industriële en collaboratieve robots (cobots) groeien. Uiterst belangrijk zijn de hoge positioneringsnauwkeurigheid en veiligheid van dergelijke systemen, vooral waar deze in één ruimte zijn als de medewerkers.

Als toonaangevende technologiegroep biedt Miki Pulley een breed assortiment veerbediende veiligheidsremmen die voldoen aan de hoogste normen. Dat geldt in het bijzonder voor de BXR-, BXW- en BXR-LE-series, ontwikkeld met een focus op robotica. Deze zijn speciaal ontwikkeld om in minimale ruimtes aan extreme technische eisen te kunnen voldoen. Met een hoog percentage op maat gemaakte modellen past Miki Pulley zich aan op elke speciale klantbehoefte.

Miki Pulley en automatisering

Vergaande geautomatiseerde processen zien we in geïndustrialiseerde landen vooral rond magazijntechnologie. Oplossingen op het gebied van aandrijftechnologie worden gebruikt voor transport, opslag en andere toepassingen. Dit proces van binnenkomende goederen, opslag en goederenzendingen verloopt grotendeels of geheel geautomatiseerd.

Voor een soepele en nauwkeurige bediening is een intelligent software- en controlesysteem niet voldoende. Ook de mechanische componenten moeten goed functioneren in de doorgaans ruwe omgeving. Miki Pulley levert een belangrijke bijdrage aan deze betrouwbaarheid.

De meerwaarde van Miki Pulley

Miki Pulley biedt voor bijna alle toepassingen een goede oplossing. Hier komt ruim 75 jaar ervaring om de hoek kijken. Machinefabrikanten en eindgebruikers vertrouwen op de kennis en kwaliteit van Miki Pulley.

Miki Pulley staat open voor vragen over concrete toepassingen van hun aandrijfsystemen. Machinefabrikanten kunnen in een vroeg stadium van de ontwikkeling contact opnemen om de componenten optimaal af te laten stemmen op het beoogde gebruik. Zo worden layout- en ontwerpproces verkort en vereenvoudigd.

Advies op maat

Ook de klantenteams van Ammertech staan voor je klaar om concrete vragen te beantwoorden en de mogelijkheden van Miki Pulley met je door te nemen. Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat!

Ruimte besparen met een veiligheidsrem van Miki Pulley?
Vraag een sample aan
Mail ons
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company