An indutrade company

Economy

Merkloze of neutrale lagers > economy

De premium brands van Ammertech zijn stuk voor stuk gerenommeerde merken van wereldfaam. Ze bieden een hoge kwaliteit en uitstekende technische eigenschappen. Hierin zijn zij zich continu aan het ontwikkelen om de hoogste prestaties te kunnen halen.

Er zijn toepassing waarin het overdreven zou zijn om een premium brand (A-merk) in te zetten. Een lager wordt niet altijd zwaar belast in een industriële omgeving, maar ook de prijsrange van jouw machines bepalen welke componenten geschikt zijn. Op posities waar zeker geen A-merk wordt gevraagd zou het tot onnodige kosten leiden om die wel toe te passen. Voor deze situaties heeft Ammertech interessante alternatieven; neutrale lagers met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding; economy.

Zekerheid met economy

Vanzelfsprekend mag je van Ammertech dezelfde betrouwbaarheid krijgen als bij het kopen van premium brands.
Wij hebben onze bronnen zorgvuldig geselecteerd waarop wij steeds monitoren. Zo krijg jij neutrale lagers die uitstekend aansluiten op jouw toepassing én met een geborgd kwaliteitsniveau. Of het nu een premium brand is of economy; bij Ammertech weet je zeker wat je koopt.

Advies op maat

Overweeg je economy lagers toe te passen in jouw machines? Informeer dan bij ons klantenteam welke modellen het best aansluiten op jouw wensen.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company