An indutrade company

ETP

ETP klembussen

Voor de montage van pulley’s, kettingwielen of tandriemschijven op de as wordt nog vaak de traditionele spiebaanverbinding gebruikt. Ammertech is specialist in o.a. klembussen, wij leggen je daarom graag de betere opties aan je uit. ETP ontwikkelde hydraulische klembussen waarmee je de te klemmen onderdelen sneller en eenvoudiger optimaal kunt positioneren.

ETP voordelen

ETP hydraulische klembussen

Het in Zweden gevestigde ETP Power Transmission AB ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar hydraulische as-naafverbindingen. Zij hebben een leidende positie ingenomen op het gebied van hydraulische bevestiging en centrering en zijn daarmee toonaangevend op het gebied van klembussen.

Naast mechanische klembussen ontwikkelde ETP unieke producten waarmee onderdelen sneller en eenvoudiger te monteren en te demonteren zijn. De hydraulische klembussen behoren tot de top van de markt.

Bekijk hier meer technische informatie over ETP klembussen in onze catalogus.

 

Bereken de prestatie wanneer je een ETP klembus toepast in jouw as-naaf verbinding: ETP CALCULATOR

Voordelen van ETP hydraulische klembussen:

  • Hoge nauwkeurigheid
  • Snelle assemblage
  • Uitstekende krachtoverbrenging
  • Uitmuntende kwaliteitETP hydraulische klembus

Kijk voor downloaden ETP brochures op deze pagina

Waar je met een mechanische klembus meerdere bouten op de juiste spanning moet brengen, is het met een ETP hydraulische klembus een kwestie van slechts één boutje. Door de vloeistof in de klembus wordt de druk zeer gelijkmatig over de assen verdeeld. Zo realiseer je eenvoudig een mechanische verbinding met een zeer hoge rondloopnauwkeurigheid.

Tijdswinst

Het correct afstellen van een mechanische klembus bij onderhoud neemt veel tijd in beslag. Monteurs zijn veel kostbare tijd kwijt aan het monteren van de diverse aandrijfcomponenten in de machine. Zeker wanneer een machine regelmatig onderhoud nodig heeft, of als er diverse onderdelen verwisseld moeten worden, bieden hydraulische klembussen een groot voordeel. Het bespaart niet alleen tijd maar ook veel frustraties.

Ook op plaatsen waar slechts beperkte ruimte is om klembussen te monteren, is de hydraulische klembus van ETP aan te bevelen boven de mechanische variant.

Hoge nauwkeurigheid, snelle montage en goede kwaliteit

ETP hydraulische klembussen zijn snel en eenvoudig te monteren, daarnaast garanderen de klembussen een hoge nauwkeurigheid en hoogwaardige kwaliteit. Ons klantenteam informeert je graag over de mogelijkheden van toepassing. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ammertech heeft zelf ook eigen klembussen en krimpschijven in eigen productie. Deze producten kunnen speciaal voor de toepassing op maat gemaakt worden, daarnaast zijn Ammlock producten prijstechnisch interessant. Bekijk het assortiment Ammlock klembussen en krimpschijven.

Gratis en vrijblijvend jouw ETP demokit ontvangen? Mail ons

Download hier meer informatie over de ETP klembussen

ETP klembussen
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company