An indutrade company

Mitsuboshi

Mitsuboshi industriële riemen

Mitsuboshi Belting Ltd. is in 1919 opgericht als fabrikant van industriële riemen. Inmiddels is het Japanse bedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers van V-snaren en tandriemen. Producten van Mitsuboshi staan bekend om hun hoge prestaties, precisie en kwaliteit. Ammertech is officiële distributeur van Mitsuboshi in Nederland. En daar zijn we trots op!

Toepassingen Mitsuboshi

De V-snaren en tandriemen van Mitsuboshi worden toegepast in engineering, wegenbouw, cementindustrie, beluchters en compressoren, drukkerij-, papier- en verpakkingsindustrie, transport-, logistiek en voedingsmiddelenindustrie.

Kwaliteit van Mitsuboshi

Om kwaliteit te waarborgen, voldoen alle fabrieken van Mitsuboshi aan de strengste internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen: ISO 9001 en ISO / TS 16949. De meeste fabrieken zijn daarnaast ISO14001 gecertificeerd.

Duurzaamheid

Bij Mitsuboshi gaat veel aandacht gaat uit naar het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten. Zowel het beleid als de bedrijfsfilosofie van Mitsuboshi zijn erop gericht bij te dragen aan de samenleving met aandacht voor mens en natuur.

De driehoek gemaakt van de drie sterren staat voor ‘aandachtig aandacht schenken aan zowel de mensheid als de natuur’.

Een ster is voor ‘Hoge prestaties‘.
Een ster is voor ‘Hoge precisie‘.
Een ster is voor ‘Hoge kwaliteit‘.

Mitusboshi - Maxstar power Red

Advies op maat

Overweeg je de hoogwaardige  V-snaren en tandriemen van Mitsuboshi toe te passen, maar heb je extra advies nodig? Ben je op zoek naar een specifiek type product van Mitsuboshi? Neem contact op met ons klantenteam.

Ammertech is specialist in aandrijftechniek, we hebben een veelzijdig assortiment producten. Ons assortiment bevat een tal aan A-merken en merken die in eigen productie zijn, hierdoor kunnen we inspelen op de meest recente ontwikkelingen in de markt en bieden we productoplossingen op maat aan.

We informeren je graag!

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company