An indutrade company

Strongbelt

Strongbelt

PTS Power Transmission Strongbelt GmbH staat voor innovatieve aandrijftechnologie sinds 1982. Vakbekwaamheid, ervaring en bijzondere service kenmerken PTS Strongbelt GmbH. Het bedrijf biedt complete oplossingen en kwaliteitsproducten, die in heel Europa worden geproduceerd. Door PTS Power Transmission Strongbelt GmbH te integreren in Tecnamic GmbH, is een krachtige partner ontstaan ​​die alles in hand heeft.
Zowel Tecnamic GmbH als PTS Power Transmission Strongbelt GmbH kunnen terugkijken op een lange geschiedenis.
De oorsprong van de bedrijven gaat terug tot 1906, toen ze zich specialiseerden in mechanische koppelings- en aandrijfelementen.

StrongSnijden V-snaar Strongbelt Ammertechbelt productrange

Het bedrijf Strongbelt vindt zijn oorsprong in de distributie van industriële v-snaren en bijbehorende v-snaarpoelies. Door innovatieve productontwikkelingen blijft de productrange groeien. Zo leveren ze hoogwaardige tandriemen, gemaakt van neopreen en polyurethaan en de bijbehorende tandriemschijven.

Strongbelt een keer zelf als test inzetten?
Ook in combinatie met componenten van Tecnamic?
Mail ons

Industrieën

Industrieën waarin ze hun veelzijdig toepasbare producten leveren, zijn wegenbouw, cementindustrie, beluchters en compressoren, drukkerij en papierindustrie en verpakkingsindustrie. In deze industrieën worden Elatech producten van beklede v-snaren en krachtbanden gebruikt, evenals v-snaarpoelies voor konische klembussen (Taperlock). Voor aandrijvingen met een hoog vermogen zijn er de tandriemen Strongbelt Motus en Strongbelt Premium.

Speciale producten van Strongbelt

Voor de transport-, logistiek en voedingsmiddelenindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van speciale tandriemen gemaakt van een breed scala van polyurethaanprofielen.

Strongbelt produceert eveneens speciale V-snaren, zoals voor hoge temperaturen, elektrisch geleidend (met certificaat) en oliebestendige snaren. V-snaren met bekledingen en deklagen, zoals leer- en wafelprofiel zijn ook mogelijk. Strongbelt kan ook producten volgens tekening leveren met verschillende steken en materialen. De beste oplossingen afgestemd op de behoefte van de klant.

Advies bij ontwerp en toepassing

Strongbelt levert zowel standaard als maatwerk producten. Onze technisch specialisten adviseren je graag voor een optimaal ontwerp van je machine en de meest geschikte snaren. Ze worden hierin ondersteund door specialisten van Tecnamic. Samen vinden we het product dat het beste past, zelfs voor de meest complexe toepassing.

Informeer naar de mogelijkheden.

Download hier meer technische informatie over de Strongbelt tandriemen en V-snaren

Strongbelt tandriemen
Strongbelt V-snaren
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company