An indutrade company

Stelvoeten

Stelvoeten

Machinevoeten, oftewel stelvoeten zijn er in talloze varianten en daarmee geschikt voor bijna alle industrieën. Hiermee heb je altijd de ideale oplossing voor jouw toepassing.

Onze salesengineers kunnen jou uitstekend adviseren welke stelvoeten het beste toegepast kunnen worden in specifieke situaties.

De stelvoeten in ons assortiment zijn toe te passen in o.a.: foodindustrie, zoals: vlees- en deegverwerking, etiketteer- en verpakkingsindustrie, levensmiddelenindustrie, transportindustrie, grote machinale-industrie, drankenindustrie en chemische industrie zoals: cosmetisch als farmaceutisch.

Machine toebehoren: stelvoeten

 

 

 

 

 

Stelvoeten zijn er in verschillende uitvoeringen en voor verschillende toepassingen:
 1. Deze stelvoeten zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd en roestvrij staal. Door hun aard zijn ze een goed compromis tussen een kunststof en een stevige voet. De versie met gevulkaniseerd rubber maakt het gebruik in de voedingsindustrie ook mogelijk.

  Toepassingen: voedselindustrie, keramische industrie en machines in het algemeen.

 2. De roestvrijstalen stelvoeten zijn speciaal bedoeld voor alle industrieën waar roest niet is toegestaan ​​en hygiënische voorschriften moeten worden nageleefd.

  Toepassingen: farmaceutische, chemische, zuivel- en voedselverwerkende industrie.

 3. Het uitgebreide aanbod van kunststof stelvoeten omvat nivelleercomponenten met glasvezelversterkt polyamide en de optie voor -30° vorstbestendig polyamide, UV-stralen & ESD (MOQ vereist).

  Toepassingen zijn: automatisering, transportsystemen, verpakkingen, werktafels en aluminium constructies.

 4. Bij de stalen stelvoeten en verstelbare stelvoeten heb je de keuze voor staal met verschillende coatings: van gelakt tot gegalvaniseerd staal of gepolijst tot gefosfateerd staal.

  Toepassingen: palletiseermachines, gereedschapsmachines, keramiek, robots en zware industrie.

 5. De Tekno-Clean-lijn, die in de meeste voedseltoepassingen wordt gebruikt, heeft een ontsmet profiel, d.w.z. zonder zichtbare schroefdraad. Deze stelvoeten voldoen aan de strengste hygiënische eisen en zijn dus geschikt voor toepassingen waarbij hygiëne van uiterst belang is.

  Toepassingen: voedselindustrie, chemische- , farmaceutische- en cosmetische industrie.

 6. Antivibratie stelvoeten en antivibratie componenten zijn bijzonder geschikt om trillingen op te vangen. Afhankelijk voor de toepassing waarin je ze wilt gebruiken, kunt je kiezen uit kunststof, stalen of roestvrijstalen componenten.

  Toepassingen: injectiepersen, gereedschapsmachines, glijders, typografische machines, compressoren, etc.

Advies op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een oplossing op maat of neem direct contact met ons op. Onze productspecialisten voorzien je graag van een passend advies welke stelvoeten het meest geschikt zijn voor jouw toepassing.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company