An indutrade company

Krimpschijven

Krimpschijven van ons eigen huismerk

Een krimpschijf is, mits correct gemonteerd, een perfecte oplossing om een machine-as te verbinden met een tandwielkast-as, zodat de hub ook na vele draaiuren nog goed demonteerbaar is.

Meer over krimpschijven

Krimpschijven (ook wel krimpbussen genoemd) zijn een type klembus dat vooral wordt toegepast bij een asverbinding van een holle en volle as. Hierbij dient het koppel door middel van een krimpverbinding te worden overgebracht in plaats van via een spie-spiebaan.

Door het aandraaien van een set spanbouten worden twee drukringen naar elkaar toe getrokken. Het gevolg is dat de buitensegmenten in de boring van de naaf en de binnen segmenten om de as worden geklemd. As en de naaf worden niet verzwakt door spiebanen.MAV 3008 Krimpschijf

Ammlock krimpschijven

Bij Ammertech verkopen we krimpschijven van ons eigen huismerk Ammlock. Deze laten we vervolgens produceren bij het Italiaanse MAV, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren volgens klantspecificatie of tekening. Aan zowel ontwerp als productie stellen wij uiteraard hoge kwaliteitseisen (ISO 9001: 2000).

Wil je meer weten over onze krimpschijven? Of heb je advies nodig over het ontwerp van jouw machine? Onze technisch specialist denken graag met je mee. Neem contact op.

Beschikbaarheid en levertijd

Bij Ammertech weten we hoe belangrijk de continuïteit van jouw productie is. Daarom zorgen wij ervoor dat jij op het juiste moment over jouw lagers kunt beschikken. Dat doen we door een professionele logistiek in combinatie met een klantgerichte service.

“Ammertech houdt jouw productie in beweging.”

Meer weten over Ammlock krimpschijven?
Ammlock, made by MAV
Mail ons
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company