An indutrade company

Logistiek maatwerk

Logistiek maatwerk

Hoe vaak heb jij bij de productie van een machine al mis gegrepen op een bepaald onderdeel? Hoeveel kostbare tijd ging er verloren met zoeken naar en wachten op de juiste componenten?

Bij Ammertech weten we hoe belangrijk logistiek maatwerk is. Wij zorgen ervoor dat jij op elk gewenst moment over de juiste onderdelen kunt beschikken. Zonder een enorme voorraad aan te houden. Zonder je zorgen te hoeven maken over beschikbaarheid, levertijd of kwaliteit van de onderdelen.

Wij stemmen de levering van onderdelen exact af op jouw productie en wensen. Dat geeft absolute zekerheid met betrekking tot:

  • Beschikbaarheid
  • Levertijd
  • Kwaliteit
  • Volume
  • Prijs

Ammertech helpt jou om inkoop- en voorraadkosten zo laag mogelijk te houden. Tegelijkertijd verhogen we de zekerheid dat je volgens planning kunt produceren.

Voorraad

Onze voorraad is opgedeeld in twee groepen:

  • Vrij beschikbare voorraad
  • Voorraad gereserveerd voor onze klanten

Iedereen kan bij ons terecht voor logistiek maatwerk op het gebied van lager- en aandrijftechniek. Wilt u absolute zekerheid over de beschikbaarheid van uw onderdelen? Dan raden wij een overeenkomst aan.

Kantoor Ammertech

Reguliere order

Ons online klantenportaal staat open voor iedereen. Via jouw persoonlijke account plaats je een ‘reguliere order’, waarna wij de gevraagde onderdelen uit voorraad leveren of voor je bestellen. Maak je geen gebruik van het klantenportaal? Bellen, mailen of chatten kan natuurlijk ook!

Op afroep beschikbaar

Heb je zicht op de onderdelen die jullie in de komende periode nodig gaan hebben? En wil je absolute zekerheid dat die onderdelen op precies het juiste moment in de juiste aantallen beschikbaar zijn? Dan bieden wij de mogelijkheid voor een afroep- of raamovereenkomst. Hierin leggen wij vooraf met elkaar vast hoeveel stuks (bandbreedte) van welk onderdeel wij in een bepaalde periode uitleveren. Deze onderdelen liggen gelabeld voor je klaar in ons magazijn, te allen tijde beschikbaar.

Vanzelfsprekend is er sprake een opstartperiode, waarin we in overleg de juiste onderdelen selecteren en in huis halen. Maar vervolgens bieden wij absolute leverbetrouwbaarheid tegen een vooraf vastgestelde prijs.Ammertech magazijn Helmond

Betaling achteraf

Welke overeenkomst je ook kiest, je ontvangt pas een factuur na verzending van jouw bestelling. Dit voorkomt hoge voorraadkosten en restpartijen van overcomplete onderdelen die omwille van bedrijfszekerheid op voorraad zijn genomen.

Logistiek maatwerk

Wij zijn specialist op het gebied van logistiek maatwerk op het gebied van lager- en aandrijftechniek. Wil jij ook meer zekerheid tegen lagere kosten? Neem dan contact op met ons klantenteam.

Ammertech magazijn Helmond

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company