An indutrade company

Verpakkingen

Verpakkingsmachines

Veel van onze klanten ontwikkelen en/of produceren verpakkingsmachines, waarmee producten worden verpakt in papier, karton, glas, metaal, kunststof of hout. De verpakkingstechniek gaat doorgaans gepaard met een hoge nauwkeurigheid en snelheid.

Innovatie

Vanwege de toenemende automatisering en efficiëntie bij gebruikers – de klanten van onze klanten – staat innovatie hoog in het vaandel. Ook de markt stelt steeds andere eisen. Zo is er door het toenemende aantal éénpersoonshuishoudens meer vraag naar 1-portieverpakkingen. Het resultaat: aanpassingen aan verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie.

Onderdelen voor verpakkingsmachines

Ammertech levert en distribueert belangrijke componenten voor verpakkingsmachines, zoals omspanningsaandrijvingen, lagers en koppelingen.
De toepassingsmogelijkheden voor aandrijfcomponenten in verpakkingsmachines zijn eindeloos. Hetzelfde geldt voor de prijs/kwaliteitverhoudingen. Ook de productieomgeving speelt een rol bij de keuze van de meest geschikte onderdelen. Ons verkoopteam adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden en eigenschappen.

In de praktijk

Over het algemeen zien wij een grote vraag naar lagerblokken van NTN-SNR en Nachi. In een natte productieomgeving worden vooral de lagerblokken van Dynamic toegepast. Op het gebied van tandriemen is Elatech een frequente keuze en op het gebied van V-riemen kiezen onze klanten vaak voor Mitsuboshi. Wat lagers betreft bieden wij een breed assortiment waardoor het niet nodig is overgekwalificeerde lagers toe te passen. Kies liever voor budgetvriendelijke alternatieven met de juiste specificaties.

De juiste onderdelen voor jouw verpakkingsmachine

Wat voor verpakkingsmachines je ook produceert, onder welke omstandigheden dan ook, ons verkoopteam adviseert je graag over de meest geschikte componenten. Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

 

 

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company