An indutrade company

WD

WD Lagers

WD Bearing Group is gespecialiseerd in onderzoek & ontwikkeling, productie, verkoop en service van hoogwaardige lagers. De lagers van WD hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere merken, onder andere levensduur en finishing.

Bekijk hier meer technische informatie over WD lagers in onze catalogus.

Langere levensduur

Het profiel van de curve in de loopbaan bepaalt het uiteindelijke resultaat van de loopbaan. Dit komt zeer nauw. Het resultaat is dat er geen wrijving ontstaat: niet op de loopbaan (raceway) en ook niet op het einde van de rollers (rollichamen). Hierdoor is de levensduur van WD lagers aanzienlijk langer.Lager WD bearings group - Ammertech b.v.

Finishing

Een ander voordeel van WD lagers de superfinishing van de binnenring.
Bij WD wordt het loopvlak van de binnenring op maat geslepen, gevolgd door de superfishing. Op deze manier creëert WD een super gladde en zeer nauwkeurige oppervlakte finishing. Vervolgens deelt men de binnenring in tweeën. Hierdoor zijn de toleranties veel nauwkeuriger dan bij verschillende vooraanstaande fabrikanten.

Toepassing van WD lagers

WD lagers zijn geschikt voor een brede toepassing, met name voor machinefabrikanten die:

  • Veel inzicht hebben in de machines die ze komend jaar verwachten te produceren;
  • Verzekerd willen zijn van een constante kwaliteit, beschikbaarheid en prijs;
  • Kritisch zijn op zowel kwaliteit als prijs van het eindproduct;
  • Belang hechten goede omstandigheden voor de medewerkers op de fabriek.

WD levert een bijna volledig assortiment van standaardlagers tot aangepaste lagers. WD-lagers worden veel toegepast in bouwmachines, intern transportmateriaal en compressoren.WD Cilinder lager

Tijdige beschikbaarheid en advies

Behalve de kwaliteit van de lagers is ook de beschikbaarheid een belangrijke factor in het proces. Ammertech ondersteunt machinefabrikanten met uitstekende technische kennis en logistieke dienstverlening. Ons verkoopteam adviseert je graag over de meest geschikte componenten voor jouw toepassing. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je op het juiste moment over deze onderdelen kunt beschikken. Zo houdt Ammertech jouw productie in beweging.

Ammertech is specialist in lager– en aandrijftechniek, daarom beschikken wij daarnaast over alle kennis met betrekking tot, lagerhuizen, koppelingen en rem-toepassingen.

WD is zeer sterk in klant specifieke lagers!
Vraag ons naar de mogelijkheden
Mail ons

Mail ons op info@ammertech.nl voor meer technische informatie over WD lagers

WD lagers
Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company