An indutrade company

Lineaire geleidingen

Lineaire geleidingen

Met de opkomst van productieautomatisering zijn lineaire geleidingen niet meer weg te denken uit de industrie. We zien ze onder andere in:
· Logistiek (pick-and-place);
· Semi-conductorindustrie;
· Mechatronica, zoals 3D-printers.
De lineairtechniek is aan de ene kant complex, maar biedt ook 1001 oplossingen. Voor de productspecialisten van Ammertech is dat wat de lineairtechniek zo interessant maakt.

IKO lineaire geleidingen

Door de opkomst van de mechatronica is de vraag naar compacte systemen sterk toegenomen. Op dit gebied werken wij samen met onze partner IKO, gespecialiseerd in mechatronica tot en met het niveau van de nanotechnologie.
Kenmerk van IKO producten is de zeer grote precisie. De producten worden onder meer toegepast in cleanrooms en meetkamers. X-Y-Z opstellingen vormen geen probleem, onder alle omstandigheden blijft de hoge precisie gewaarborgd.

Breed toegepast

De systemen lopen verder op tot positioneerunits in uiteenlopende industrieën: van voedingsmiddelen tot sorteerinstallaties in logistieke systemen. Ook volledig onderhoudsvrije en corrosiebestendige uitvoeringen van lineaire geleidingen zijn leverbaar.

Onderdelen op maat

Praktisch alles kan op het gebied van lineaire bewegingen, maar in bepaalde situaties kan natuurlijk met een eenvoudige oplossingen worden volstaan. In die gevallen wordt gewerkt bijvoorbeeld:
· Blokken voorzien van geleidebussen in combinatie met geharde assen;
· Spindels of splineassen en bijbehorende componenten.

We zien dit soort oplossingen vaak terug in de zware industrie, zoals recycling, zand en grind etc. Ons klantenteam kent de mogelijkheden en informeert je graag.

Tijdige beschikbaarheid

Productie is altijd in beweging. Bij Ammertech ondersteunen we onze klanten op twee manieren:
1. Met de juiste kennis van de techniek, aangevuld met de beste leveranciers;
2. Door ervoor te zorgen dat jij snel en zeker over de juiste onderdelen kunt beschikken.

Dit geldt niet alleen voor lineaire geleidingen maar voor alle onderdelen van de mechanische aandrijftechniek. Weten wat Ammertech voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met ons klantenteam.

“Ammertech houdt jouw productie in beweging.”

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company