An indutrade company

NTN Lagers

NTN Lagers

NTN-SNR is de Europese tak van NTN Corporation die voortvloeit uit de overname van SNR in 2008. NTN Corporation, met hoofdkantoor Japan, is een fabrikant van precisiemachines die lagers en aandrijfassen onderzoekt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. In 2018 vierde NTN haar 100-jarig bestaan.

De belangrijkste producten van dit merk zijn NTN lagers, deze zijn essentieel bij het ondersteunen van de rotatie van machines. Ze worden gebruikt in verschillende soorten machines, zoals onder andere: windturbines, rollend en rijdend materieel en medische machines.

NTN wil bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken over de hele wereld en het realiseren van een “NAMERAKA Society”, waar mensen een veilig en vervuld leven kunnen leiden in harmonie met de natuur.Diverse type NTN lagers

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij leveren de onderstaande NTN lagers:

  • Kogellagers
  • Cilinderlagers
  • Kegellagers
  • Hoekcontactlagers
  • Naaldlagers
  • Tonlagers

Hoogwaardige NTN lagers

Met hightech producten die het resultaat zijn van geavanceerde R&D en design, biedt het merk NTN een breed scala aan oplossingen die zijn aangepast aan de meest veeleisende technische en kwaliteitseisen.

NTN lagers behoren tot de beste lagers van de wereld. En omdat het bedrijf veel aandacht besteedt aan het milieu is de aanschaf van een lager van NTN in verschillende opzichten een investering in de toekomst.

Dwarsdoorsnede NTN Lagers

 

 

 

 

 

 

Daarnaast zijn NTN lagers veruit de beste keuze vanwege hun kwaliteit en installatiegemak. Zowel bij de eerste installatie als bij het vervangen van lagers. NTN produceert lagers voor de OEM en aftermarket op dezelfde productielijnen. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en vervang je het origineel door een lager van dezelfde kwaliteit.

Meer informatie over NTN lagers?

Neem vrijblijvend contact op met ons klantenteam bij vragen of voor het bestellen van onze NTN lagers. Wil je liever een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande blauwe button en laat je gegevens bij ons achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Profiteer van 10% korting op NTN- SNR lagers en lagerblokken*

 

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company