An indutrade company

Moving forward, together

Nee, wij zijn geen handelaar.

Vaak horen we als reactie, nadat we kort uitleggen wat Ammertech doet; ‘Oké, dus jullie zijn handelaar?’. Er is zeker niks mis met handel, maar we doen het toch écht anders dan de reguliere handelaar. Ammertech biedt de optimale technische en logistieke aansluiting op jouw proces.

We mogen trots zijn op wat we al ruim 40 jaar doen en we are here to stay! Hoe dan? Door onze producerende klanten te helpen. Natuurlijk leveren wij lager en aandrijfcomponenten, maar waar klanten hun waardering voor uitspreken is hoe wij het doen. Marketingfanaten zouden hier de golden circle in kunnen herkennen; het waarom, hoe en wat, van een gezonde organisatie.

Je bent nog niet afgehaakt, dus geven we graag aan dat we importeur zijn van prachtige gerenommeerde merken van wereldfaam. Wij kopen rechtstreeks bij de fabrikant. Heerlijk om te weten dat we geen namaakproducten – ja die zijn er nogal wat in de markt – leveren, maar de echtheid en de hoge kwaliteit kunnen garanderen. Die fabrikanten zijn onze partners. Hun diepgaande technologische kennis is hierdoor ook voor jou beschikbaar. Ammertech vormt het platform. Met regelmaat nemen wij zelfs die fabrikanten mee naar klanten. Directer contact met een fabrikant kun je niet krijgen. Die support wordt als toegevoegde waarde gezien en daarom zetten we dat voort. Dat kan met een selectie van fabrikanten. Wij hebben geen tientallen partners, hoe ga je die diepgaande relatie ooit onderhouden?

Als de keuze voor een product is gemaakt, dan heb jij zekerheid nodig dat jouw productieproces vlot verloopt. Laat ons dat logistieke proces ook regelen. We stemmen samen af wat nodig is, wanneer en hoe. ‘Oké, dus jullie zijn een partner?’. Precies. Laten we dat samen invullen. Moving forward, together.

Maak jij je ook regelmatig zorgen over de beschikbaarheid en levertijd van lagers, mechanische aandrijving en koppelingen? Neem dan even contact met ons op of volg ons op LinkedIn.

Werken bij Ammertech?
Bekijk hier onze vacatures
Direct een offerte nodig?
Vul hier je gegevens in
An indutrade company