Miki Pulley

Presentaties Miki Pulley event

Heeft u ons event gemist en bent u toch benieuwd Miki Pulley eventnaar de high-tech producten van Miki Pulley of de presentatie over Visualisatie van geluid en vibraties?

Stuur een e-mail naar onze marketingafdeling en u ontvangt de presentaties van

  • Matthias Klos, Managing Director van Miki Pulley Europe AG
  • Rick Scholte, directeur van Sorama en Ingenieur van het Jaar 2017

Miki Pulley flexibele koppelingen

Miki Pulley biedt flexibele koppelingen van hoge Japanse kwaliteit in drie uitvoeringen: Starflex, Servoflex en Stepflex.

ServoflexDe Miki Pulley SERVOFLEX is een koppeling met één of meer roestvaststalen lamellenveren. Door het optimale ontwerp middels 3D-CAD en FEM kunnen deze veren gelijktijdig koppel, axiale kracht, scheefstelling en uitlijnfouten opvangen. De SERVOFLEX is absoluut spelingvrij en uitermate geschikt voor servomotoren.
Bekijk de productcatalogus

 

StarflexDe STARFLEX is een koppeling voor meer algemene toepassing. Al blijft het Miki Pulley principe van zeer hoge kwaliteit gehandhaafd. Bij het ontwikkelen wordt gebruik gemaakt van dezelfde methoden als bij de SERVOFLEX. De verschillende kleuren van het kunststof element geven de eigenschappen van de koppeling aan voor welke toepassing de STARFLEX het meest geschikt is. Voor alle types geldt dat door de door Miki Pulley ontwikkelde vormgeving een hoger over te brengen koppel en gereduceerde reactiekrachten door uitlijnfouten worden gerealiseerd.
Bekijk de productcatalogus

 

StepflexDe nieuwste ontwikkeling, de STEPFLEX, is een spelingvrije koppeling met een rubber verbindingselement dat geschikt is voor het opvangen van resonantieproblemen, welke vaker optreden bij stappenmotoren. Door de vormgeving van het rubberelement wordt scheefstelling goed opgevangen, hierdoor wordt de belasting van de lagers aanmerkelijk gereduceerd.
Bekijk de productcatalogus

 

 

  Less damping

Miki Pulley elektromagnetische veerdrukremmen

 Productdetails elektromagnetische rem

De elektromagnetische veerdrukremmen van Miki Pulley zijn te gebruiken om te remmen, maar ook voor het vasthouden van een bepaalde positie. Voor elk scharnierpunt is dit afzonderlijk te bepalen. Miki Pulley elektromagnetische remmen zijn ultra-compact en werken middels een veersysteem. Hierdoor is de rem veiliger in gebruik en verbruikt veel minder energie.

FIXATIEREMMEN
De Miki Pulley fixatieremmen worden veel gebruikt door elektromotorenbouwers, zowel voor fabrikanten als binnen de wikkel- en revisieafdeling. Daarnaast zijn de remmen zeer geschikt voor gebruik binnen de robotica, metaalbewerkingsstations (linearsystemen), 3D-printing en semiconductor.

De Miki Pulley remmen worden met name gebruikt voor: Compact formaat
•    Verhoging van de veiligheid
•    Stilzetten voor het uitvoeren van bewerkingen

Het voordeel dat u kunt behalen met de nieuwste Miki Pulley remmen:
•    Energiezuinig: waardoor tevens minder warmte wordt opgewekt. Bekijk het overzicht
•    Compacter: door smal formaat vaak al in of dicht tegen de elektromotor te plaatsen. Bekijk het berekenmodel

Bekijk de productcatalogussen

Miki Pulley eventMiki Pulley event

AANMELDINGSFORMULIER

Ja, ik ben geïntereseerd in de technische aspecten van de Miki Pulley producten en meld mij graag aan voor de infomiddag op 28 september 2017.


ContactgegevensContactgegevens

Nederland Nederland
Ammertech B.V.
Achterdijk 15, 5705 CB Helmond
T 0492 594 300 | F 0492 594 349
E info@ammertech.nl
KvK Eindhoven nr. 17093813

België België
Vanuit België
T 03 2314180 | F 03 2314641
E info@ammertech.be