Ons leveringsprogramma

Het Ammertech leveringsprogramma omvat de volgende hoofdgroepen: Lagertechniek, AandrijftechniekKoppelingen en Remtechniek. Hieronder volgt een overzicht:

Lagertechniek

Ammertech levert een breed scala aan lagers en lagerblokken. Naast de kwalitatief hoogwaardige merken, leveren wij ook producten van een aantoonbaar constante kwaliteit. Samen met onze afnemers bepalen wij graag welk merk voor u de juiste prijs- kwaliteitverhouding biedt. Ook kunststof en roestvast stalen lagerblokken met RVS inserts, roestvaststalen kogellagers en kunststof kogellagers behoren tot het programma.
Lees meer

Aandrijftechniek

Het pakket Aandrijftechniek van AMMERTECH omvat een breed scala aan mechanische aandrijfcomponenten. Tandriemen, V-snaren en aandrijf- en transportketting, allen met bijbehorende kettingwielen, plaatwielen, tandriemschijven en V-snaarschijven. Alle poelies, schijven en kettingwielen worden geleverd standaard voorgeboord, met conische klembus of volgens tekening. Ze kunnen ook worden gecombineerd met een cilindrische klembus. Bekijk hiervoor ook ons assortiment.
Lees meer

Koppelingen

Ammertech biedt een compleet pakket op het gebied van as-naafverbindingen en askoppelingen. Het AMMLOCK programma biedt mechanische klembussen, krimpschijven en starre koppelingen.ETP klembussen en koppelingen werken allen volgens het hydraulische principe. De éénbouts uitvoeringen zijn uniek in hun soort.MIKI PULLEY flexibele koppelingen kennen een hoge kwaliteitsstandaard. Uitvoeringen met kunststof element en met RVS bladveer.
Lees meer

Remtechniek

Nieuw in ons assortiment: Miki Pulley elektromagnetische remmen! De remmen zijn ultra-compact en werken middels een veersysteem. Hierdoor is de rem veiliger in gebruik en verbruikt ook veel minder energie.
Lees meer