Over ons

Ammertech stelt zich ten doel om een vooraanstaande rol te spelen in haar marktsegment. Er wordt vanuit een professionele organisatie gewerkt met een gespecialiseerd team van binnen- en buitendienstmedewerkers, ondersteund door de afdelingen technische ondersteuning en logistiek. Bekijk het overzicht van onze medewerkers.

De breedte van het leveringsprogramma maakt Ammertech tot een betrouwbare partner voor veel industriële eerste montagebedrijven. Dit kan natuurlijk in combinatie met technisch advies en logistiek maatwerk.

Ammertech als totaalleverancier

Kosten spelen voor alle ondernemingen een belangrijke rol. Door als totaalleverancier te functioneren, helpt Ammertech haar afnemers om hun inkoop- en logistieke kosten te reduceren. Via gespecialiseerde wederverkopers en technische groothandelsbedrijven vinden veel producten hun weg naar de regionaal werkende bedrijven en eindverbruikers.

Leveringsprogramma

Het accent in leveringsprogramma ligt op primair kwalitatief hoogwaardige producten. Ammertech werkt hiervoor samen met fabrikanten die een leidende rol vervullen op het gebied van lagers, mechanische aandrijfcomponenten, koppelingen en elektromagnetische veerdrukremmen. Wij zijn er dan ook trots op dat we certificaten hebben ontvangen als 'authorised distributor' (zie foto's).

In situaties waar de kwaliteitseisen minder hoog liggen, kan in overleg worden gekozen voor een voor de afnemer best passende prijs-kwaliteitverhouding.

Door haar zelfstandigheid heeft Ammertech de mogelijkheid om additioneel aan het standaard leveringsprogramma, maatwerk- oplossingen aan te dragen.

Klantenteam stelt de klant centraal

Ammertech werkt met een aantal klantenteams. Binnen het klantenteam werken de teamleden, ondersteund door een modern CRM systeem, nauw met elkaar samen voor een gelimiteerde groep klanten en potentiële afnemers. Voor u als bestaande of toekomstige relatie betekent dit, dat u steeds met dezelfde Ammertech-medewerkers contact heeft. Dit is afhankelijk van de account manager waarmee u contact heeft.

Over deze website

Ter ondersteuning van haar activiteiten beschikt Ammertech over een geavanceerd ERP systeem en een up-to-date catalogus. Deze website biedt uitvoerige informatie en geeft de mogelijkheid om de documentatie te raadplegen en eventueel te downloaden. Ook worden hier geregeld nieuwsitems gepubliceerd. In overleg met haar afnemers en wederverkopers organiseert Ammertech productinformatie- en trainingsbijeenkomsten.

Ammertech presentatie

Bekijk onze nieuwste bedrijfspresentatie.

Foto’sFoto’s

Klik op een van de foto’s om een grotere versie te openen.

Onze directeur, ing. Jan van den Hurk Authorised-dealer-Nachi Eptda-Distributor-Member Authorised-dealer-NTN-SNR Authorised-dealer-Elatech

ContactgegevensContactgegevens

Nederland Nederland
Ammertech B.V.
Achterdijk 15, 5705 CB Helmond
T 0492 594 300 | F 0492 594 349
E info@ammertech.nl
KvK Eindhoven nr. 17093813

België België
Vanuit België
T 03 2314180 | F 03 2314641
E info@ammertech.be