Nieuwsarchief


Wij gaan verhuizen!


Wij gaan verhuizen! Bij Ammertech zijn we al druk bezig met de voorbereiding van de verhuizing van ons kantoor en distributiecentrum naar een ander pand in Helmond. Op de nieuwe locatie geven wij verdere invulling aan onze ambities. Per 30 juli is het nieuwe adres: Grasbeemd 21, 5705 DE HELMOND

Lees verder

Vacature Sales Engineer


Word jij onze nieuwe collega?

Lees verder

Ammertech gaat verhuizen


Ammertech gaat in de tweede helft van 2018 verhuizen

Lees verder

Uniek productassortiment voor Windmolens


Uniek productassortiment voor Windmolens Windenergie wordt steeds belangrijker. Maak optimaal gebruik van de beschikbare windenergie en maximaliseer de energie-output van windmolens met behulp van de lagers van NTN-SNR en de koppelingen van AMMLOCK.

Lees verder

NTN-SNR voor de agrarische sector


NTN-SNR introduceert 2 producten om de betrouwbaarheid en de productiviteit van agrarische machines te verbeteren.

Lees verder

Introductie NACHI EXQ series


NACHI heeft haar dubbelrijige tonlagers verbeterd en introduceert de EXQ series. Door de nieuwe constructie wordt de hoogst haalbare rotatie gerealiseerd, terwijl minder warmte wordt gegenereerd.

Lees verder

Ammertech focust zich op de toekomst


Er is veel aandacht besteed aan de optimalisatie van onze organisatie en dienstverlening om zodoende de beste performance te bereiken voor onze klanten. Ammertech blijft niet stilstaan, maar focust zich op de toekomst. Ook in de komende maanden staan er nog diverse ontwikkelingen op stapel die het contact met u als klant verder moeten gaan optimaliseren.

Lees verder

Ammertech gaat voor groen


Ammertech hecht veel waarde aan een groen leefmilieu. In 2015 hebben we bijna 7.000kg CO2 uitstoot gecompenseerd door transporten met Rotra.

Lees verder

Authorised Distributor ELATECH


Ammertech is nu officieel Authorised Distributor van ELATECH.

Lees verder

NTN-SNR zelfinstellende lagerblokken


NTN-SNR zelfinstellende lagerblokken, het lijkt een simpel ding, dat zelfinstellende lagerblok. Maar achter zo’n ogenschijnlijk eenvoudig lagerblok gaat een wereld van techniek schuil. NTN-SNR biedt voor de meest uiteenlopende toepassingen de juiste oplossing en is een uitstekend equivalent voor de Europese merken.

Lees verder

Download NTN-SNR CAD-bestanden


NTN-SNR biedt aan designers de mogelijkheid om van deze producten ook de CAD-bestanden te downloaden, zowel in 2d als 3d.

Lees verder

Ammertech lid High Tech Platform


Ammertech is lid geworden van het High Tech Platform van Mikrocentrum.

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Miki Pulley remmen!


Miki Pulley biedt een bijzonder assortiment remmen aan.

Lees verder

Nachi precisie lagers


Nachi introduceert een nieuwe serie precisie lagers

Lees verder

25-jarig jubileum


Onze directeur Jan van den Hurk viert zijn 25-jarig jubileum bij Ammertech!

Lees verder

NTN-SNR afgedichte tonlager


De ULTAGE Series afgedichte tonlagers (WA Type) zijn nieuwe innovatieve standaard producten speciaal ontwikkeld met een langere levensduur, hogere betrouwbaarheid en verbeterd gebruiksgemak, geschikt voor alle types industriële machines.

Lees verder

NTN-SNR hydraulische moeren


De HMV..EFB hydraulische moer is ontworpen voor het eenvoudig installeren en de-installeren van machine-onderdelen met kegelvormige gaten.

Lees verder

Demo-film webshop Mijn Ammertech


Neem een kijkje achter de schermen van onze webshop 'Mijn Ammertech'

Lees verder

Speciale NTN-SNR wentellagers met Lubsolid


Lubsolid: de slimme oplossing voor lagersmering

Lees verder

Authorised Distributor NTN-SNR


Ammertech nu officieel Authorised Distributor van NTN-SNR.

Lees verder

ATEX-Certificering voor ZYTEC inductiekoppelingen


ATEX-Certificering voor ZYTEC inductiekoppelingen

Lees verder

Combineren met DGT stangkoppen


Makkelijk combineren met DGT stangkoppen, bekijk het combinatie-overzicht.

Lees verder

FK en WD betaalbare alternatieven voor INA


Bespaar aanzienlijk op uw kosten met een INA alternatief van FK of WD.

Lees verder

NTN-SNR speciaal-lager 204XAGR voor zaaimachines


Om de steeds wisselende belastingen aan te kunnen is het lager als een vierpunts-lager ontworpen en is er gebruik gemaakt van een kunststof kooi.

Lees verder

Miki Pulley flexibele koppelingen


Sinds kort brengt AMMERTECH de Japanse MIKI PULLEY flexibele koppelingen op de markt. MIKI PULLEY staat voor zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Lees verder

Bezoek ons op de WOTS


Dé beurs voor aandrijftechniek en besturingstechniek bestaat nog steeds! Alleen nu onder de naam World of Technology & Science (WOTS).

Lees verder

Laatste dag Oranje Webactie!


Het WK 2014 zit er weer op, het Nederlands elftal heeft het winnend afgesloten met de 3e plaats!

Lees verder

Zorgen om namaakproducten


In toenemende mate worden in de Europese markt namaaklagers, lagerblokken en aandrijfcomponenten getraceerd.

Lees verder

Oranje Webactie verlengd!


Wegens het succes van het Nederlands elftal is onze Oranje Webactie verlengd!

Lees verder

Ammertech nu ook op social media!


Like én volg ons en u blijft op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Doe mee met onze Oranje Webactie!


Het WK in Brazilië barst bijna los. Lees alles over onze Oranje Webactie en doe mee!

Lees verder

ETP Transmission AB


Presentatie ETP Transmission AB

Lees verder

Ammertech doneert aan KIKA


Ook in 2013 heeft Ammertech BV weer een donatie gedaan aan KIKA.

Lees verder

Dubbele betrouwbaarheid voor uw installatie


NACHI tonlagers voor schudzeven en STRONGBELT krachtbanden

Lees verder

Digitaal factureren


Uw facturen digitaal ontvangen?

Lees verder

Ammertech BV op Facebook


Like (en volg) ons op Facebook

Lees verder

‘Mijn AMMERTECH’ ‘Uw AMMERTECH’!


Enige tijd geleden hebben wij het klantenportaal ‘Mijn AMMERTECH’ online gezet.Dit klantenportaal biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig onder andere beschikbaarheid en prijzen van producten te checken en uw orders in te geven, eventueel met uw eigen artikelnummer.Maar er kan méér met ‘Mijn AMMERTECH’!

Lees verder

WD groefkogellagers nu uit voorraad leverbaar


Een prima kogellager voor een nòg betere prijs. Dan hebben we het over het WD groefkogellager.In veel toepassingen is de absolute topkwaliteit van bijvoorbeeld een NACHI of NTN-SNR groefkogellager niet noodzakelijk.Voor algemeen gebruik hebben wij daarom de groefkogellagers van WD standaard in ons leveringsprogramma opgenomen.

Lees verder

Nieuwsbrief MK Vertalingen


In de laatste nieuwsbrief (nummer 11) van MK Vertalingen wordt Ammertech BV genoemd.Open hiervoor de nieuwsbrief middels de volgende hyperlink: http://www.mkvertalingen.nl/newsletters/

Lees verder

Elatech illegaal


Voorzichtigheid is geboden bij de aankoop van Elatech riemen. Ammertech verzekert u dan ook dat de ELATECH riemen die Ammertech aan u levert gegarandeerd originele ELATECH riemen zijn. Uiteraard staat AMMERTECH uitsluitend garant voor de door haar geleverde ELATECH riemen.

Lees verder

AMMERTECH introduceert ‘’mijn Ammertech”


AMMERTECH introduceert "mijn Ammertech”Om onze afnemers nòg beter van dienst te kunnen zijn, biedt Ammertech vanaf nu de mogelijkheid om in te loggen via het klantenportaal “mijn Ammertech”.

Lees verder

Klantenteam


Bij Ammertech werken we met klantenteams. Binnen het klantenteam werken de teamleden, ondersteund door een modern CRM systeem, nauw met elkaar samen voor een gelimiteerde groep klanten en potentiële afnemers.

Lees verder

Lagerprogramma Ammertech uitgebreid met NTN


Lagerprogramma Ammertech uitgebreid met NTN Tot voor kort omvatte het leveringsprogramma lagers in het topsegment de merken NACHI en IKO, aangevuld met SNR.NACHI vormde met IKO de basis en SNR was ter completering van het pakket standaard lagers en lagerhuizen toegevoegd.Door het samengaan van NTN en SNR kan Ammertech nu ook het gehele NTN assortiment direct vanaf de bron aanbieden, waarmee dit merk weer helemaal terug is op de Nederlandse markt en de mogelijkheden biedt die NTN afnemers als vanouds gewend waren.

Lees verder

FK zelfinstellende lagerblokken


Sinds kort biedt Ammertech met FK zelfinstellende lagerblokken de mogelijkheid tot het leveren van lagerblokken van een aantoonbare, Chinese kwaliteit.Door rechtstreeks contacten met de fabrikant en directe import zijn wij in staat om met FK lagerblokken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aan te bieden.Het leveringsprogramma omvat alle gangbare series, ook die met excenterring.Blokken uit de serie UCP 300 zijn eveneens verkrijgbaar.Momenteel is de levertijd op aanvraag...

Lees verder

Groefkogellagers van NACHI


Groefkogellagers van NACHI Betere prestaties en hogere betrouwbaarheidMet de toevoeging ‘Quest’ introduceert NACHI een nieuwe generatie groefkogellagers.Aan zowel materiaalkwaliteit als levensduur kunnen de hoogste eisen worden gesteld.NACHI Quest lagers zijn geschikt voor toepassing in de modernste industriële machines, welke met hoge toerentallen en hoge temperaturen werken.

Lees verder

NACHI Cilinderlagers


NACHI Cilinderlagers Hoge kwaliteit bij maximale belastbaarheid.NACHI heeft het ontwerp van de cilinderlagers in de series NU/NJ/NUP200EG en 300EG tot asdiameter 60 mm. door toepassing van rollen met grotere lengte en grotere diameter aanmerkelijk verbeterd.Bovendien is de geometrie van de rollen verbeterd, waardoor betere loopeigenschappen en een meer optimale krachtenverdeling binnen het lager zijn ontstaan.

Lees verder

Programma DGT uitgebreid


Programma DGT uitgebreid DGT heeft haar leveringprogramma stangkoppen en gewrichtslagers uitgebreid met een serie genaamd 'High Performance Edition'.

Lees verder

Elatech, de nieuwe PU tandriem bij Ammertech


Elatech, de nieuwe PU tandriem bij Ammertech Het leveringsprogramma van Ammertech is uitgebreid met Elatech polyurethaan tandriemen. Elatech levert deze tandriemen in alle gangbare profielen, in zowel eindige als eindloos gelaste uitvoering. Ook is de ELA-flex SD, een eindloos gewikkelde riem leverbaar. Alle tandriemen kunnen worden voorzien van meenemers en/of deklagen. Tandriemen met stuursnaar en vlakke riemen zijn eveneens leverbaar.

Lees verder

Het nieuwsarchief

hier vindt u een totaal overzicht van alle nieuwsartikelen die gepubliceerd zijn door Ammertech B.V. Hou de website goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes omtrent de werkzaamheden van Ammertech B.V.

ContactgegevensContactgegevens

Nederland Nederland
Ammertech B.V.
Grasbeemd 21, 5705 DE Helmond
T 0492 594 300 | F 0492 594 349
E info@ammertech.nl
KvK Eindhoven nr. 17093813

België België
Vanuit België
T 03 2314180 | F 03 2314641
E info@ammertech.be